Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · CIRCULARS TERRITORIAL

COMUNICAT FEDERACIÓ CAÇA GIRONA, TRÀGICS SUCCESOS DEL CAP DE SETMANAComunicat Federació Caça Girona, tràgics succesos del cap de setmana

24/02/2020
El nostre més sentit condol, suport i solidaritat amb els seus familiars i amics

Des de la Representació Territorial de la FCC a Girona, sentim profundament els tràgics successos d'aquest cap de setmana.

 

En primera instància, volem traslladar el nostre condol a les famílies i amics i posar-nos a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

 

En segon lloc, seguirem insistint incansablement en la importància de la formació en seguretat del nostre col·lectiu i continuarem promovent cursos i informació en matèria de seguretat a l'abast de tothom, com hem fet fins ara. Recordeu: la seguretat és, i ha de ser sempre, el primer.

 

I finalment, ens entristeix i ens indigna haver de llegir segons quins comentaris a aquesta tràgica notícia. Mitjançant la Federació Catalana de Caça s'ha posat  en mans dels seus serveis jurídics les captures de pantalla dels nombrosos comentaris cruels i malintencionats que s'han fet i es puguin fer en relació a aquests desgraciats accidents.

 

Insistim, una vegada més, en la importància de la formació en seguretat del col·lectiu

<< Tornar