Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · NOTÍCIES

AVANTATGES PER ALS FEDERATS I FEDERADES GRÀCIES AL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB TOPOPARAMIAVENTURAAvantatges per als federats i federades gràcies al conveni de col·laboració amb TOPOPARAMIAVENTURA

20/11/2019

L’empresa TODOPARAMIAVENTURA oferirà descomptes en els productes Chiruca i moltes altres marques esportives i d’activitats a l’aire lliure al conjunt de federats i federades de la nostra territorial gràcies a un nou conveni de col·laboració establert per part de la Federació Catalana de Caça en benefici del conjunt del col·lectiu de caçadors i caçadors federats de Catalunya, en aquesta ocasió amb TODOPARAMIAVENTURA.

TODOPARAMIAVENTURA és una petita empresa emergent de Manresa que es dedica a oferir a particulars, entitats i empreses calçat, tèxtil i d'altres productes de marques top (Adidas, Asics, Chiruca, New Balance, Reebok, Puma, Champion, Nike, etc.) en l'àmbit de l'esport i de les activitats outdoor.

 

TODOPARAMIAVENTURA ofereix descomptes especials als federats i federades de la Federació Catalana de Caça en el catàleg de caça de la prestigiosa marca Chiruca, Adidas, Nike i moltes més! Feu un cop d’ull a www.todoparamiaventura.com  

 

Com podeu gaudir d’aquest descompte? Molt senzill.

 

PROCEDIMENT DE COMPRA

 

1r Contacte

 

Per telèfon: 640 891 164 de 9.00 a 20.00 de dilluns a divendres

 

Per Whatsapp: 640 891 164 de 8.00 a 22.00 de dilluns a diumenge

 

Per correu electrònic:

  • todoparamiaventura@gmail.com
  • pedidos@todoparamiaventura.com

 

2n Facilitar dades de la compra

 

Nom, adreça completa, telèfon del client i número de llicència federativa (número de pòlissa)

 

Model, número i referència del producte

 

3r Mètode de pagament

 

a)      Ingrés al compte. Concepte: Nom del client i nom del producte

 

b)      Transferència al compte. Concepte:  Nom del client i nom del producte

 

c)       Bizum de CaixaBank (La Caixa). Indicant el seu nom i l'import

 

d)      Contra reemborsament: Pagar al transportista al rebre el producte. Amb recàrrec de 2€ per compra.

 

Amb els mètodes de pagament a, b, c i d al rebre el pagament, es confirmarà la compra amb un missatge i la data d'entrega (3-5 dies laborables des de l'endemà de la confirmació de la compra).

 

En el cas d’escollir l’opció a contra reemborsament, l’adquisició arribarà entre 3 i 5 dies laborables després de confirmar la compra.

 

4t Rebre el producte

 

Dret de desistiment (devolució) durant els 14 dies posteriors a rebre el producte sense cap càrrec segons RDL 1/2007 DE 16 DE NOVEMBRE. L'article haurà d'estar en les mateixes condicions que quan el va rebre.

<< Tornar