Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Olot la Fira Orígens, un esdeveniment dedicat als productes de proximitat. L'esdeveniment, que porta ja 12 edicions, ha comptat amb més de 6.300 visitants. Una de les propostes que hi ha són exhibicions de cuina. Enguany una d'elles ha tingut com a protagonistes la carn de caça i l'aprofitament de les diferents peces d'aprofitament cinegètic. La sessió, a càrrec del xef Lluís Delgà (amb restaurant a Llagostera, l'Atelier Delgà-Clos), ha permès veure com es preparaven diferents peces d'aprofitament cinegètic.
Es dona el cas que la carn de caça ja va ser protagonista del darrer Fòrum Gastronòmic de Girona i ara ha sigut el torn d'aquest esdeveniment a Olot. En aquest acte hi ha assistit el president de la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça, Joan Espona, convidat pel director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARPA), Josep Guix, que era l'organisme que va promoure la sessió culinària.
Com ja s'ha explicat en diferents ocasions com les assembles o trobades comarcals, saber donar valor a la carn de caça és una de les eines més importants que tenim de futur per millorar els ingressos de societats i colles.