Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

LLAGOSTERA ACULL EL CURS DE CENS DINS EL PROJECTE LIFE IBERCONEJOActe Life Llagostera

Acte Llagostera Life

Life 3 Llagostera

08/07/2024

Aquest diumenge s'ha fet al polivalent de Llagostera un curs adreçat a caçadors i tècnics per a la realització de censos. L'activitat forma part de l'Observatorio Cinegético i amb l'aplicació Cens Data. La formació serveix per a realitzar censos amb una major facilitat i eficàcia i que permet que caçadors i caçadores estiguem treballant en un projecte de ciència ciutadana i reivindicar el nostre rol com a gestor del territori. 

Als assistents se'ls va explicar que el cens es pot fer descarregant l'aplicació Smart i Observatorio Cinegético (Censdata), disponible amb Android i iOS. L'acte va consistir amb una introducció al projecte Life Iberconejo, les eines i metodologies per fer mostrejos tant de l'Observatori Cinegètic com d'Smart per acabar amb demostracions pràctiques de les eines. 

L'activitat ha comptat amb la presència del president de la Territorial de Girona, Joan Espona, i el vicepresident, Josep Blanquera. També hi han assistit el director tècnic de la Real Federación Española de Caza, Juan Herrera i Raquel Castillo, coordinadora d'investigació de la Fundació Artemisan. 

<< Tornar