Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

PRIMERA REUNIÓ DEL MANDAT DE CAPS DE COLLA DEL SENGLARReunió caps de colla 24

Reunió caps de colla senglar 24

Reunió caps de colla 24

09/06/2024
S'ha fet coincidint un cop més amb Girocaça

Una vegada més, coincidint amb Girocaça, s'ha fet la reunió amb els caps de colla del senglar de les comarques gironines. Ha estat la primera del mandat acabat de començar i Joan Espona ha presentat diferents línies estratègiques per informar-ne a aquest col·lectiu. 

Els temes tractats ha estat el següent: 

Temes de comunicacions: s'ha parlat dels diferents projectes relacionats amb l'aplicació de comunicació de batudes i la proposta de fer una llista de difusió de caps de colla. 

Projecte carn de senglar: s'ha parlat de l'estat de l'estudi de la planta de tractament del senglar per aprofitar el producte i la voluntat d'incrementar ingressos de les societats. 

Projecte emissores digitals: a llarg termini, es contempla que les emissores operin en digital. Per aquest motiu, s'ha aconsellat a què si algú li has de comprar, ja siguin d'aquesta tipologia. 

Gossos i gosseres: s'ha parlat de la tramitació de gosseres esportives i nuclis zoològics amb el suport que es tindrà per part d'un veterinari. S'ha parlat del marge que ens dona per posar-se al dia amb la nova normativa. 

Serveis jurídics: hem parlat del cost de servei jurídic, el protocol d'accident i els serveis que s'ofereixen des de Girona. 

La reunió s'ha acabat amb precs i preguntes i amb un piscolabis. 

<< Tornar