Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

GIROCAÇA, LA FESTA MAJOR DELS CAÇADORS GIRONINS!Girocaça24

Girocaça24-3

Girocaça24

Girocaça24

Girocaça24-4

Girocaça24-6

Girocaça24-6

Girocaça24-10

08/06/2024
Santa Cristina ha tornat a acollir una nova edició de la fira de la Territorial

La Girocaça ha tornat a ser un èxit. La fira dels caçadors gironins, organitzada per la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça, ha tornat a celebrar-se un any més a Santa Cristina d'Aro. Entorn de l'Espai Ridaura s'hi han fet activitats pensades un any més per a tots els públics. 

Els gossers han tornat a ser els primers a arribar amb els seus animals, essent també un dels espais més transcorreguts, juntament amb la zona de restauració i les parades de productes relacionats amb l'activitat cinegètica a més d'altres locals. 

Cap a dos quarts d'onze s'ha fet la inauguració de la fira amb el president de la Territorial, Joan Espona i l'alcalde de Santa Cristina, Josep Xifre. També hi ha hagut parlaments del president de la Federació Catalana, Sergi Sánchez i el president de la Real Federación Española, Manuel Gallardo. Després de la tallada de la cinta, s'ha fet una visita institucional a la fira. 

Just després, l'interior de l'Espai Riudaura s'ha fet la darrera assemblea del mandat de la Federació Catalana on el president Sergi Sánchez ha presentat l'informe del president i ha fet balanç del seu mandat i s'han donat detalls de projectes que s'han liderat des de Girona com el projecte per revalorar la carn de caça amb una planta de tractament. 

Després del dinar, on els productes de caça han estat els protagonistes amb un arròs de caça i altres parades de food-trucks, s'ha celebrat la reunió de caps de colla del senglar gironins. A l'exterior hi ha hagut el concert de Toni Cayena per animar una tarda. El temps ha respectat i, tot i que no s'ha vist el sol, tampoc ha plogut. 

<< Tornar