Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

DAVID PLA I KEVIN VILA GUANYEN EL PRIMER CAMPIONAT CATALÀ DE GOSSOS DE RASTRERastrePontos1

RastrePontos2

RastrePontos3

RastrePontos4

RastrePontos4

RastrePontos5

RastrePontos5

Rastre Pontos 7

30/04/2024
S'ha celebrat a Pontós

La dupla formada per David Pla i Kevin Vila, amb els seus gossos porcelaines es van proclamar vencedors d'aquest primer Campionat de Catalunya de Gossos de Rastre sobre porc senglar, celebrat aquest cap de setmana a la localitat gironina de Pontós.

Tots els participants van realitzar un important esforç i un bon treball amb els seus gossos, però en aquesta ocasió, cal destacar el fantàstic campionat realitzat pels guanyadors de la competició, David Pla i Kevin Vila amb la seva canilla de gossos porcelaines, que una vegada més van veure com el gran nombre d'hores que dediquen a l'entrenament dels seus gossos va tenir la seva recompensa. Destacar el treball dels sis gossos de la seva canilla, que en tot moment van estar força centrats en la cerca i seguiment del rastre i atents a les ordres del David i el Kevin, que van redreçar perfectament el seu lot de gossos  en dos moments de pèrdua.

Passades les 14.00 hores, Poker va marcar la presència del senglar, agrupant-se tot el lot de gossos en la zona de marca aixecant el senglar al qual van empaitar durant un llarg recorregut, per acabar la prestació a les 14.26 hores obtenint una puntuació final de 955 punts (amb Super i Olelo amb 165 punts).

La segona posició va anar a parar a mans de Robert Boris i els seus gossos del país, que va competir en la jornada del diumenge; mentre que Pau García, que va sortir en tercera posició el dissabte, es va fer amb la tercera posició amb els seus sabuesos espanyols. Empatats en la quarta i cinquena posició Marc Llinares i  Marc Rafols, amb gascons santiongeois i anglo francés Petit Vénerie.

 

Una primera edició del campionat de Catalunya de Gossos de Rastre sobre porc senglar, organitzat per la Federació Catalana de Caça amb la col·laboració de la Territorial de Girona i la Societat de Caçadors de Pontós que es va tancar amb una valoració molt positiva, tant per part dels participants com del conjunt de persones que es van aplegar durant aquests dos dies de competició, passats per aigua, especialment el diumenge, per gaudir d'aquesta prova, que arranca amb força i ben segur tindrà continuïtat.

 La jornada de dissabte i del diumenge, que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Caça, Sergi Sánchez, va acabar amb un dinar de germanor; en el cas de la del diumenge amb el lliurament de premis i distincions. 

<< Tornar