Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

NOVA PROVA DE RASTRE A LLAGOSTERAGossos rastre Llagostera

Gossos rastre Llagostera 2

Gosos Rastre Llagostera 3

GossosRastreLlagostera4

Gossos rastre Llagosteta 5

Gossos Rastre Llagostera 6

28/04/2024
Era la tercera prova del calendari d'enguany

El cap de setmana del 20 i 21 d'abril s'ha celebrat a Llagostera la tercera prova d'enguany de gossos de rastre. S'han celebrat un total de 5 lots, repartits en 3 el dissabte i 2 el diumenge. La prova consistia en seguir el rastre del senglar. 

El primer lot del dissabte va ser amb gascon saintongeois de Pascal Simon i Marie Chollet amb una feina excel·lent d'Opium de 150 punts. El segon lot del dissabte va ser amb raça porcelana propietat de Joan Querol  amb 5 gossos que van rebre una puntuació de Molt bé -superior a 125 punts-. El tercer i últim lot del dissabte va ser pels gossos d'Alex Castell i Marc Llinarès de raça anglo francès de petita venerie amb una puntiació excel·lent del Rolex. 

Diumenge, dels lots previstos es va fer el primer amb griffó blau de gascunya de Javier Arizcuren on Sultan va rebre 155 punts i una puntuació de nou excel·lent mentre que el segon nomes es van poder classificar dos gossos de sabuesa espanyol de Julen i Luis Garjon i Isabel i G del Castillo. 

Aquesta era la tercera prova de la competició gironina que van començar a finals e març a Bàscara amb senglar i van continuar el cap de setmana del 13 i 14 d'abril a Molló amb rastre de llebre. 

<< Tornar