Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

CELEBRADES LES JUNTES ORDINÀRIES I EXTRAORDINÀRIES DEL 2024AssembleaGeneral24

AssembleaGeneral24-2

AssembleaGeneralOrdinaria24-3

AssembleaGeneralOrdinaria24-3

AssembleaGeneral24-5

AssembleaGeneral24-6

Assemblea24-4

13/04/2024
S'ha aprovat el pressupost per aquest 2024 i s'han convocat les eleccions

Aquest dissabte s’ha celebrat la junta general ordinària i extraordinària de la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça.  Una trentena de societats han participat d’aquesta doble assemblea amb els respresentants escollits coincidint amb el final del mandat de quatre anys i la pròxima convocatòria electoral. Un fet que ha provocat que hi hagués aquesta doble convocatòria.

El president Josep Blanquera ha repassat l’activitat dels últims mesos a la Territorial i ha insistit amb la necessitat d’estar federat i ha destacat la importància de tenir les emissores d'acord amb l'estipulat. 

El delegat de competicions, Gonçal Pujol, ha repassat el calendari d’esdeveniments del 2023 i el calendari d’aquest 2024, on encara queden algunes dates per confirmar pendents de les decisions que prengui la pròxima junta sorgida de les eleccions. 

El tresorer, Ferran Obiols, ha fet balanç dels comptes d’aquest 2023 i ha presentat els comptes per aquest any, marcat també pel calendari electoral. El pressupost per aquest 2024 és de 233.800 euros. 

A la junta general extraordinària, s’ha convocat les eleccions, que serà el 18 de maig a la seu de la Territorial a Girona entre les 16 i les 20 hores. També s'ha creat la Junta Electoral formada per tres voluntaris (presidents o vicepresidents) assistents a la reunió.  

<< Tornar