Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

TORNA EL GIROCAÇA! EL PRÒXIM 10 DE JUNY A SANTA CRISTINA D'AROCartell Girocaça 23

Cartell Girocaça 23 2

10/06/2023
T'esperem en una jornada per gaudir en família

La Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça ja ho té tot a punt per celebrar una nova edició de la Girocaça, la fira aparador de la tasca que fem els caçadors al bosc. La fira segueix les grans línies traçades l'any passat i torna a tenir un espai específic destinat a visibilitzar algunes tasques. Després d'estrenar-se parlant de les dones caçadores, l'accent d'enguany recau en la biodiversitat i gestió d'hàbitats. 

L'edició d'enguany serà el dissabte 10 de juny i es tornarà a fer entorn de l'espai Riudaura de Santa Cristina d'Aro. El tret de sortida serà a les 7.15 l'entrada dels gossos. A les 10 es farà oficialment la inauguració de la Fira. 

Just després, un cop fets els parlaments, es farà una monogràcia sobre la raça del blau de Gascunya i d'altres similars. A les 11 es farà la reunió dels caps de colla, que se sol fer coincidint amb la Fira. El punt final serà a les 13.30 quan hi haurà una actuació musical. 

Tot el matí hi haurà servei de bar per esmorzar, food trucks, tir amb arc, tir virtual i d'aire comprimit, exposició de gossos i rapinyaires, mercat de productes de proximitat i de caça i homologació de trofeus, tallers per mainada.

A les 7.15: Entrada dels gossos.

A les 10.00: Inauguració de la Fira.

A les 10.15: Inici de la monogràfica sobre el Blau de Gascunya i races similars.

A les 11.00: Reunió dels caps de colla de Girona. 

A les 13.30: Actuació musical.

<< Tornar