Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

REBUIG AL PUNT 8.3 DE L'ORDRE DE VEDESContraMesures8.3

02/04/2022
La demanda de comunicar les coordenades de batudes amb antel·lació no es pot aplicar en activitat cinegètica

La Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça expressa el seu rebuig i malestar per una decisió presa pel Departament d’Agricultura i Acció Climàtica que afecta de ple a l’activitat cinegètica i el desenvolupament de la caça. En la reunió al Consell de Caça es va mostrar un rebuig frontal a avisar 48 hores abans. Tot i això, s’ha incorporat a l’Ordre de Vedes el punt 8.3. Els terminis proposats no són factibles amb la pràctica cinegètica.
Posteriorment, en una trobada amb representants del Departament i el president de la Territorial de Girona, Josep Blanquera, i el vicepresident, Joan Espona, es va proposar un aplicatiu per comunicar-ho pel telèfon mòbil al qual també ens vam oposar.
Tot i exposar que és impossible preveure amb antel•lació el lloc precís de la batuda perquè cal buscar rastres i això afecta al punt concret, no s’ha respectat. Rebutgem frontalment aquesta decisió i estem treballant amb els nostres serveis jurídics per determinar quines accions podem emprendre al respecte.

<< Tornar