Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

LA TERRITORIAL DE GIRONA PREPARA LA SEVA PRESÈNCIA A LA MANIFESTACIÓ PEL MÓN RURAL A MADRIDManifestacio Madrid

15/01/2022
El 20 de març es prepara una manifestació unitària amb el lema 'El món rural desperta'

El proper 20 de març està previst que se celebri una manifestació unitària a Madrid del món rural en la qual el sector de la caça hi tenim molt a dir per a fer sentir la nostra veu per defensar l'activitat cinegètica com a essencial a nivell social, econòmic, cultural i ecològic. 

Per aquest motiu, la Territorial de Girona, juntament amb la resta de delegacions de la Federació Catalana de Caça, estem preparant-nos ja per tal de fer possible la presència a la manifestació a Madrid. S'està treballant a nivell intern per posar un bus que ens permeti anar a la manifestació.

Tot i això, els organitzadors de dita concentració del 20 de març estan acabant de tancar serrells de la celebració. Un cop es concretin tots els detalls, us donarem a conèixer les condicions i com us podem inscriure a l'autobús de la Territorial de Girona. Ho farem tant a la pàgina web com al Facebook. https://www.fecaza.com/agricultores-ganaderos-y-cazadores-convocan-una-gran-manifestacion-en-madrid-el-20-de-marzo-en-defensa-del-mundo-rural/
<< Tornar