Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

BONES NOTÍCIES DES DE MUTUASPORT PER ALS CAÇADORS I CAÇADORES AMB UNA AMPLIACIÓ DE LES COBERTURESBones notícies des de Mutuasport per als caçadors i caçadores amb una ampliació de les cobertures

29/01/2020
Des de l´1 de gener de l´any 2020 queden incloses aquestes cobertures en totes les vostres assegurances de caçador sense cost afegit

Mutuasport, la companyia líder en seguretat i prevenció dels caçadors i pescadors, seguint les línies de millora en els seus productes i serveis, llança una ampliació total en totes les pòlisses d'l'assegurança de l'caçador.

 
Així, d'aquesta manera, i de forma retroactiva, les substancials millores dels seus assegurats són les següents:


 
• Cobertura de despeses sanitàries IL·LIMITATS (fins a 24 mesos) en centres concertats.

 
• Increment dels capitals assegurats en la cobertura de danys propis de tots els documents únics excepte en el PREMIUM, és a dir, "N" "Q" "S" i "R", passant de 42.100 € a 50.000 €.


 
• Ampliació de la cobertura temporal pels danys produïts pels gossos perduts més enllà dels 30 dies actuals.


 
• Cobertura del rescat dels gossos fins a un límit de 3.000 euros per sinistre i any.


 
• Robatori i danys causats a les armes de foc (inclòs ri ei òptica de l'visor) en els casos d'explosió del canó en tots els documents únics, amb un límit de 300 euros en els documents tipus "N" i "Q", en el "S" de 750 euros i de 1.500 euros en el premium.


 
• Ampliació temporal de la cobertura dels danys produïts per les aus de falconeria a tot l'any sense necessitat de contractar l'annex.

 
Amb aquestes millores Mutuasport segueix així reforçant la seva oferta de productes i actualitzant a les necessitats i demandes dels seus assegurats, estant al capdavant com la mútua amb les assegurances esportius i cinegètics més complets i competents.
 


Mutuasport sempre pensant en la seguretat dels caçadors, de el tir esportiu i de l'activitat cinegètica.


 
'Caça segur, caça amb Mutuasport!

<< Tornar