Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia històrica · CIRCULARS TERRITORIAL

EL PROPER 26 D’OCTUBRE CAMPIONAT PROVINCIAL DE CAÇA MENOR AMB GOSEl proper 26 d’octubre Campionat Provincial de Caça Menor amb gos

07/10/2019
En aquest campionat les societats podran inscriure un participant en categoria masculina i femenina. El termini per formlitzar la inscripció s´acaba el 22 d´octubre

Un any més, la Federació de Caça de Girona organitzarà una nova edició del provincial de Caça Menor amb Gos, tant en categoria masculina com femenina. En aquesta competició les societats interessades podran inscriure un representat masculí i femení, acompanyats dels seus respectius jutges; en aquest sentit, cal tenir en compte que la data límit d’admissió de les sol·licituds es tancarà el dia 22 d’octubre.

 

La competició es durà a terme a l’Àrea de Caça de l’Associació Esportiva de Caça Els Bruixots de Llers el dissabte 26 d’octubre.  

 

L’hora de concentració de tots els participants serà a les 06.45 a Can Surreyes (situat a la plaça Ramal 1, de Llers) una vegada realitzat el sorteig de dorsals i l’assignació de jutges a les 08.00 hores començarà la prova, que finalitzarà tocades les 13.30 hores. En acabar la competició es lliuraran els diferents premis i distincions als participants, per acabar amb un dinar de germanor.

 

El preu d’inscripció al campionat serà de 15 € per participant, mentre que el preu del dinar serà de 45 € per 2 persones –participant i jutge-.

 

MÉS INFORMACIÓ AL DOCUMENT ADJUNT Document PDF
<< Tornar