Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

NOTA INFORMATIVA SOBRE EMPRESES COMERCIALITZADORES DE CARN PROCEDENT DE L'ACTIVITAT CINEGÈTICAEmpreses

25/08/2021
Informació per a colles i societats

Aquest proper 5 de setembre comença la temporada de caça. Coincidint amb aquesta data, des de la Territorial de Girona de la Federació Catalana de Caça es vol fer saber a totes les APC una informació rellevant en relació a la venda de la carn.

Hi ha diferents empreses que s’encarreguen de la recollida de la carn procedent de l’activitat cinegètica. Tot i això, a dia d’avui només n’hi ha quatre que tenen punts logístics o sales de manipulaciò registrades pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en el territori de Catalunya a data de 23 d’agost de 2021:


• Vedat Pirineus, SL (ubicada a Sort, Solsona i Ribera d’Urgellet): 666078288 (Jordi Ros).
• Senglars de Girona, SL (ubicada a Fornells de la Selva): 627351728 (Arnau Padrosa).
• Morcolain, SL (ubicada a Sant Joan les Fonts): 659428654 (Iñaki Zandio).
• Càrniques Llorà, SL (ubicada a Seva): 608941646 (Josep Llorà).

Altres CCAA poden tenir altres empreses reconegudes.


Posats en contacte amb aquestes empreses que tenen PL i SMCC en el territori de Catalunya ens han confirmat que comencen la recollida el primer cap de setmana de setembre. Correspon a cada colla decidir quin servei de recollida contacta.

 

El reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya és rellevant per diferents motius, sobretot davant la possibilitat que l’any que ve el govern torni a convocar les subvencions per cada senglar entregat.

Tenim coneixement d’altres empreses de Catalunya i de fora de Catalunya que ofereixen fer la recollida del servei. Però a data d’avui no tenen centres autoritzats per a rebre peces de caça a Catalunya. En cas de fer l’entrega en una empresa amb PL o SMCC no registrats i legalitzats pel Departament, no es podrà demanar la possible ajuda per a la caça del senglar, amb el possible perjudici econòmic per a les diferents societats i colles que això tindria.Nota Informativa
<< Tornar