Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · NOTÍCIES

VIDEO INFORMATIU SOBRE EL RESULTAT DE LA ENQUESTA SOBRE LA PROPOSTA DEL DARPVideo informatiu sobre el resultat de la enquesta sobre la proposta del DARP

29/06/2020
El president de la FCC ens explica el resultat de les de votacions de les SC en relació a la proposta del DARP i la Llei 5/2020. Això no significa que el problema estigui resolt, seguim treballant i ja enim reunions concertades aquesta setmana.

Benvolguts federats/des,

 

Adjuntem vídeo del president de la Federació Catalana de Caça on explica breument el resultat majoritari de l'enquesta que es va fer arribar als presidents/es de Societats de Caça, sobre la proposta del Departament d'Agricultura en relació a la Llei 5/2020.

 

Permeteu-nos afegir que ens han arribat les vostres queixes i disconformitats i que les hem llegit/escoltat. Entenem que hi ha hagut poc marge de temps i demanem disculpes, però no hem volgut allargar més del necessari aquesta situació d'incertesa ni apropar-nos massa als dies d'estiu en els quals tothom acostuma a fer vacances i tot és més difícil de fer arribar a la gent.

 

També comprenem que cadascú te una situació concreta i una opinió pròpia i que podríem haver posat tantes opcions de resposta com federats té la Federació Catalana de Caça. Però hem hagut de ser pràctics i concrets amb la voluntat d'extreure l'opinió general (sabent que els matisos per a cadascú són diferents).

 

Dit això, cap de les respostes de l'enquesta hauria portat a un final per aquest conflicte. La Federació Catalana de Caça segueix treballant i ja hi ha diverses reunions en perspectiva per seguir endavant. Això no s'ha acabat.

 

 

<< Tornar