Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

LA FCC ES REUNEIX AMB EL DEPARTAMENT D´AGRICULTURA PER ABORDAR LES DEMANDES DEL COL·LECTIULa FCC es reuneix amb el departament d´Agricultura per abordar les demandes del col·lectiu

La FCC es reuneix amb el departament d´Agricultura per abordar les demandes del col·lectiu

22/05/2020
Agraïm la bona predisposició de la Consellera Teresa Jordà i esperem que en pocs dies es materialitzin les reivindicacions plantejades

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el President de la Federació Catalana de Caça (FCC), Sergio Sánchez, han abordat avui les reivindicacions traslladades per la FCC, en representació dels caçadors i caçadores de Catalunya.

 

El president de la FCC ha traslladat el profund malestar del col·lectiu i el rebuig, tan en el fons com en la forma, de la publicació de la Llei 5/2020. A més a més, ha manifestat a la Consellera, la intenció ferma de seguir estudiant la possibilitat d’interposar un recurs d’inconstitucionalitat contra aquesta norma.

 

Hem de constatar i agrair l’esforç del Director General, el senyor Marc Costa, per donar un impuls definitiu a certs temes llargament aturats i que s’havien estat tractant darrerament, com ara un programa d’educació ambiental a les escoles, a través del Departament d’Ensenyament, on hi pugui estar present l’activitat cinegètica, obrir línies d’ajudes per sufragar el cost de les assegurances veterinàries que suporten els gossers de Catalunya, així com la creació i participació conjunta (FCC i Departament d’Agricultura) de diferents projectes de censos i de millora d’hàbitats, als quals s’aposta per donar continuïtat.

 

A la reunió, s’ha adoptat el compromís d’establir un calendari per explorar la resta de peticions que ha traslladat la FCC.

 

El president de la FCC ha traslladat a la Consellera la voluntat d’abordar aspectes pendents també amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i la necessitat que la presidència de la Generalitat reconegui la tasca dels caçadors, i d’aquesta manera, es faciliti i es normalitzi la seva feina.

 

Quedem a l’espera per tant, d’una convocatòria de reunió per part dels dos Departaments.

 

La Federació Catalana de Caça ha manifestat la preocupació del col·lectiu per la pagesia i ha demanat que les reunions i els acords siguin àgils per poder reprendre les actuacions per danys, motiu pel qual es posa a disposició de l’executiu.    

 

Seguint l'enllaç trobareu la nota de premsa publicada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

<< Tornar