Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · COMPETICIONS.

CANET D’ADRI ACOLLIRÀ LA XXIV EDICIÓ DEL CAMPIONAT PROVINCIAL DE BECADACanet d’Adri acollirà la XXIV edició del Campionat Provincial de Becada

18/12/2019
El proper 25 de gener es durà a terme a l’àrea de caça de la Societat de Caçadors de Rocacorba de Canet d’Adri una nova edició d’aquest campionat, classificatori per a l’autonòmic de l’especialitat

Un any més, la Federació de Caça de Girona ha convocat la celebració d’aquesta esperada prova, en la que participaran els diferents guanyadors dels campionats locals organitzats per les societats federades que vulguin participar en aquesta competició. Cal recordar, que a més del participant a la final provincial, cada societat participant designarà també un jutge per acompanyar a un concursant.

 

El campionat començarà, amb la concentració de tots els participants i jutges, que tindrà lloc a les 07.00 hores del matí al restaurant El Celler de l’Adhoher (Camí del Jordà 9, de Canet d’Adri). Després de la preceptiva comprovació de la documentació dels participants i el sorteig de jutges i dorsals, tots els competidors es desplaçaran a l’àrea de caça escollida per celebrar la prova, que començarà al voltant de les 08.00 del matí.

 

En acabar la competició es lliuraran els diferents premis i distincions als guanyadors per acabar amb un dinar de germanor al mateix restaurant de trobada.

 

Inscripció

 

La data límit per formalitzar la inscripció al Campionat Provincial de Becada es tancarà el 21 de gener

  • Quota d’inscripció 15 €
  • Preu dinar: 45 € , per a dos persones: participant i jutge
  • Preu inscripció Campionat i dinar 60€

 

De manera prèvia a la celebració de la competició s’organitzarà una visita als terrenys de caça. Els interessats en veure l’àrea de caça estan citats el dia 18 de gener a les 16.00 hores al restaurant El Celler de l’Adroher.

 

Més informació participació i inscripcions al document adjuntDocument PDF
<< Tornar