Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

LA ´CACERA DE LES DONES´ ARRIBA A LA SEVA DISSETENA EDICIÓLa ´Cacera de les Dones´ arriba a la seva dissetena edició

10/09/2019
El terme municipal de Sant Joan de les Abadesses acollirà el dissabte 28 de setembre de la dissetena edició de la “Cacera de les dones”, trobada pionera en aquest tipus de jornades amb especial protagonisme per a les dones caçadores.

El dissabte 28 de setembre es durà a terme la celebració d’una de les trobades més esperades per al conjunt  de les dones caçadores de Girona amb motiu de la celebració d’una nova edició de la “Cacera de les dones”, una fantàstica trobada de germanor i foment de l’activitat cinegètica entre el col·lectiu de dones caçadores.

 

Enguany, Sant Joan de les Abadesses serà la localitat escollida per la celebració d’aquesta jornada de caça i germanor, impulsada per Rosa Bota, i que enguany comptarà amb la directa col·laboració de Maria Serra, que farà d’amfitriona de la jornada i l’Associació de Caça i Pesca de Sant Joan de les Abadesses - Societat de Caça “El Pirineu”.

 

Les interessades i interessats en participar en aquesta jornada de caça, que tindrà com a únic objecte d’aprofitament cinegètic al senglar, hauran de formalitzar la seva inscripció amb la data límit del 18 de setembre.

 

Més informació i inscripcions

  • Rosa Bota:       629 30 10 70
  • Marian Serra.  638 47 13 36

 

El preu de la inscripció a la cacera és de 35 €  i inclou l’esmorzar i el posterior dinar de germanor, en finalitzar la jornada de caça.

 

El punt de trobada serà el pavelló l’Ogassa a les 06.00 hores del matí.

 

<< Tornar