Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

BARRAGAN I CARTES, GUANYADORS DEL CATALÀ DE SANT HUBERT, CELEBRAT A VILOPRIUBarragan i Cartes, guanyadors del Català de Sant Hubert, celebrat a Vilopriu

Barragan i Cartes, guanyadors del Català de Sant Hubert, celebrat a Vilopriu

Barragan i Cartes, guanyadors del Català de Sant Hubert, celebrat a Vilopriu

Barragan i Cartes, guanyadors del Català de Sant Hubert, celebrat a Vilopriu

01/05/2019
El passat 27 d´abril va tenir lloc al coto intensiu El Faisà d´Or una nova edició del Campionat de Catalunya de Sant Hubert, que va comptar amb la col·laboració de la Territorial de Girona en la seva organització

El Campionat de Catalunya de Sant Hubert va celebrar-se aquest el passat dissabte 27 d'abril a Vilopriu (Girona), amb total normalitat i amb un dia ideal per celebrar la prova. Els núvols i el sol van alternar-se tot el matí, permetent que no fes massa calor ni massa fred i els gossos poguessin fer la seva feina. Això si, la pluja abundant del dia anterior va fer que s’haguessin de canviar els camps seleccionats prèviament i es va haver de realitzar la prova en una zona més boscosa.

 

Cap a les 8:30 va començar la prova, després del corresponent sorteig de camps. I al voltant de les 14:30 hores, després del barrage entre els dos primers de cada camp, va finalitzar el Campionat. Després, es va gaudir d’un dinar de germanor dins el mateix recinte del Faisà d’Or.  

 

El president de la Representació Territorial de Girona, Josep Blanquera, va ser l’encarregat d’entregar els premis.  Volem donar les gràcies per la seva col·laboració a la Representació Territorial de Girona, que absolutament implicats en la prova, van aportar prou personal per aconseguir un magnífic desenvolupament del campionat, al Faisà d’or per aportar les perdius i les instal·lacions, a l’empresa de material i roba de caça Iberzone per els meravellosos premis dels campions i campiones i com no podia ser d’altre manera, als jutges Fernando de Miguel i Xavier Alvarez.  

 

El Campionat d’Espanya de Sant Hubert està previst per el 28 i 29 de setembre a Gurrea de Gallego a Huesca.

 

Classificacions Homes

  • Fèlix Barragan
  • Manuel Teixeira
  • Francisco Javier Caballero

Classifiacions dones

  • Noelia Cartes
  • Sílvia Aguilar
  • Eva Rius
<< Tornar