Federació Catalana de Caça - Territorial de Girona
ACTIVITATS
CIRCULARS TERRITORIAL
COMPETICIONS.
NOTÍCIES
RECULLS DE PREMSA
Notícia · 

EL 23 DE MARÇ, CAMPIONAT PROVINCIAL DE COMPAK SPORTINGEl 23 de març, Campionat Provincial de Compak Sporting

25/02/2019
El camp de Tir El Molí, situat a la localitat de Llança acollirà el dissabte 23 de març una nova edició del Campionat Provincial de Compak Sporting, una modalitat que cada vegada guanya més adeptes arreu de Catalunya.

La inscripció per als federats de la Territorial de Girona i l’esmorzar serà gratuït. En primera instància, tots els participants  participaran en una primera tirada a 25 plats de la qual sortiran els tiradors que es disputaran el campionat provincial.  

 

Els 12 millors classificats en aquesta primera tirada, podran optar a participar en el Campionat Provincial de Compak; en aquest cas, hauran de realitzar una segona sèrie de 25 plats. El campió final serà el que obtinga una millor puntuació de la suma de ambdues sèries. Els caçadors/tiradors que participin en aquesta segona tirada hauran de pagar 15 €.

 

Paral·lelament es durà a terme el concurs de societats per equips. Cal recordar que per cada societat poden participar un mínim de dos persones i un màxim de 5; només es puntuaran els 2 millors resultats. Es poden fer més d’un equip per societat.

<< Tornar